Flora Danica tilbyder 30 dages ombytning eller 14 dages fuld returret fra den dag, hvor du har modtaget forsendelsen. Vi guider dig her til eventuel ombytning, returnering, eller reklamation.

Smykker skal sendes retur i original emballage og stand. Hvis vi vurderer, at smykket er blevet brugt, vil returneringen blive afvist.

Ved returnering eller ombytning afholder kunden selv omkostninger til fragt.

SÅDAN RETURNERER DU DIT KØB

A) Send først en email til info@floradanica.com med følgende information, som vi dernæst beder dig notere og vedlægge i returforsendelsen: 

  1. Ordrenummer.
  2. Fulde navn, adresse, email og telefonnummer.
  3. Hvis ombytning: Oplys at du ønsker ombytning og hvilket smykke (eller ringstørrelse) du ønsker i stedet.
  4. Hvis returnering: Oplys at du ønsker at returnere købet og om du ønsker tilgodebevis eller pengene retur til kortet der blev brugt ved køb.
  5. Hvis reklamation: Oplyst årsagen til reklamation. 

B) Pak dernæst smykker og gaveæske forsvarligt og send som en sporbar forsendelse til:

Flora Danica
Tingskiftevej 5
2900 Hellerup

     

C) Send pakken. Du betaler selv for fragten og bemærk venligst at leverancer med DAO og til forsendelser til pakkeshops ikke accepteres og vil blive afvist. 

D) Du hører fra os så snart vi har håndteret din henvendelse. 

SMYKKER KØBT HOS FORHANDLER:

Hvis du har købt eller fået et Flora Danica smykke, der er købt hos en af vores forhandlere, skal du kontakte den pågældende forhandler.

Har du yderligere spørgsmål eller er i tvivl, så kontakt vores kundeservice på: info@floradanica.com eller ring 51159115.