Image

Valentines day

Den lille gave med stor betydning

tilføjet et ekstra lag...

Fuldend din Valentines date med et smykke fra Flora Danica. Alle vores designs går tilbage til 1950erne og er alle valgt med hjertet og har en helt særlig betydning, for eksempel forglemmigej eller firkløverkollektionen.

Firkløver er vores signatursmykke som mænd og kvinder i alle aldre bruger til forskellige lejligheder og mærkedage gennem livet- det er blevet et rigtig familiesmykke for mange familier og generationer.

 

De fire blade på den 70 år gamle firkløver repræsenterer tro, håb, kærlighed og held.

 

Firkløveren der er brugt til smykket er plukket i Danmark i 1950erne. Det er også derfor, at vi er stolte af at kunne sige at det er naturen der har helt unikt har designet vores kollektioner.

 

Kun en ud af 10.000 kløvere er en firkløver. 

Firkløver kollektionen håndlaves i det fineste rhodinerede sterlingsølv, 22k forgyldt sterlingsølv, eller i massivt 18 karat guld. Priserne starter fra kr 595,- hvor du finder vores nye lille pin broche. Samme broche koster kr. 3.900,- i massivt 18 karat guld. 

Flora Danica x Nicolai Bergmann

 

Personlige gaver med stor symbolik.

Giv din indpakning et ekstra lag med blomster.

 

I samarbejde med den verdensberømte blomsterkunstner Nicolai Bergmann har vi udviklet denne unikke indpakning hvor du kan tilkøbe en Flower Box, som kan bruges til at dekorere på en hylde eller et lille bord. 

 

Flower Boxen bliver lagt som et ekstra lag til din smykkeæske og kan tilvælges når du køber din Valentines gave. Den er lavet af ægte blomster, som er præserverede og holder i op til 3 år.

Den koster kr. 249,-

 

Flower box

Når du giver en gave til din Valentine som er valgt med hjertet er det en værdifuld gave, der bliver båret igen og igen - og for evigt vil være et glædeligt minde og symbol på jeres samhørighed og kærlighed.

 

Det er ikke altid nemt at vide hvad man skal give i gave. Vi har derfor samlet de bedste Valentines-idéer med masser af symbolik, så du er sikker på at det kan mærkes at du har lagt  hjerte og tanker i din gave. 

 

Flora Danicas jubilæumskollektioner er blevet redesignet og relanceret og kan alle dateres tilbage til 1950erne. Firkløver, persille, dild, forglemmigej og græs. 

 

GRATIS LEVERING

GAVEINDPAKNING

VEJLEDNING

30 DAGES RETURRET

Image

INSPIRATION & styling