SOMMERFORKÆLELSE

Sommeren er den perfekte tid til at forkæle sig selv med smykker og tilføje et strejf af glans til dine outfits. Forkæl dig selv med nogle nye favoritter, der afspejler din personlige stil og tilføjer dét ekstra til din sommerskjorte, blazer, strandtaske, sommerhat etc.

FIRKLØVER

Den ikoniske firkløver kollektion er aftryk af ægte firkløvere fundet i den danske natur for årtier siden. Der findes kun 1 for hver 10.000 kløvere.

SE KOLLEKTION

FORGLEMMIGEJ

Blomsten symboliserer troskab, kærlighed og venskab. Med sit enkle design er forglemmigej pins perfekte til både mænd og kvinder.

SE KOLLEKTION

DILD

Dild smykkerne er en af Flora Danica's mest populære kollektioner. De er skabt ud af krydderurter for derigennem at skabe morskab og glæde.

SE KOLLEKTION

GRÆS

Græs smykkerne smyger sig elegant og naturligt omkring dine fingre, hals, øre eller arm. Et elegant og sofistikeret look. Designet af naturen, - båret af dig!

SE KOLLEKTION

PERSILLE

Siden 1952 har Flora Danicas grundide været at skabe smykker baseret på naturens eget og unikke design. Persille smykkerne er et moderne statement.

SE KOLLEKTION

BØG

Bøgebladet er et symbol på styrke, visdom og lyse tider. Et ægte bøgeblad er brugt til at fremstille denne klassiske lille pin broche.  

SE KOLLEKTION

INSPIRATION TIL STYLING

Lad dig inspirere til styling af vores kollektioner

TINA LUND

SOL GAMBORG

LOUISE HOUVENAEGHEL

NÅR LIVETS STORE BEGIVENHEDER SKAL FEJRES

Vi har den helt rette gave til enhver anledning!

SE VORES GAVEINSPIRATION