INTERVIEW MED SZHIRLEY

SZHIRLEY
Hos Flora Danica Jewellery havde vi fornøjelsen af, at have besøg af den danske multikunstner Szhirley. Szhirley lagde vejen forbi vores kontor i Hellerup på en ellers travl decemberdag - mellem forestillingerne fra Skatteøen på Folketeateret.

Når man møder Szhirley bliver man med det samme i ekstra godt humør, hendes farvestrålende outfit, hendes positive og energiske kropssprog  indtager rummet med et sus og bringer smil på læben fra alle omkring hende. 
Szhirley  er en powerkvinde med virkelig mange talenter. 
Hun er sangerinde, smykkedesigner, radiovært og skuespiller. Hun er solist, har sunget for danske musikgrupper som Den Gale Pose og Outlandish, hun er aktuel med den eventyrlige musical Skatteøen, skal spille med i julemusicalen Tinka senere i år og har derudover sit eget smykkebrand Dropps by Szhirley.
 
I dette interview kan du læse mere om Szhirleys forhold til Flora Danica og smykker helt generelt.

image11.jpeg__PID:d1147c27-1e68-40d7-ab21-dd6a5b5347dc

Szhirleys styling tip med vores lille firkløver cuff. 

image3.jpeg__PID:18e6d114-7c27-4e68-b0d7-2b21dd6a5b53

Græsarmbånd og arvestykker

"Flora Danica er klassisk, high class og det er små kunstværker”

1. Hvad forbinder du med Flora Danica, og hvor kender du os fra?

For mig er det et brand og et mærke, der har været der hele mit liv. Der er enormt meget smukt Flora Danica.Flora Danica er klassisk, high class og det er små kunstværker. Jeg elsker de organiske former, I har, det er simpelthen så smukt at tage naturen med ind, og det er super organisk.

"Jeg synes, at det er så dejligt at legerummet er blevet frit"

2. Nu laver du jo også smykker selv, så du har vel et helt særligt forhold til smykker?

Jeg elsker pynt generelt, altså hvor meget kan jeg få på på én gang. Det er jo også noget med personlig stil og et udtryk. Det er sjovt at lege med smykker generelt, fordi man kan dresse up og dresse ned ligesom, at man kan med en høj hæl og en læbestift alt efter, hvad man har på. Ding dong så ligner man jo en kvinde, der skal ud og have en lækker aften middag. Det at være kreativ og legesyg med sit look kan jeg rigtig godt lide, det er sindssygt fedt.
Jeg synes jo altid, at det er spændende at se, hvad andre laver, for det som jeg kreerer, det er måske mere ovre i den spirituelle  og legesyge afdeling med perler og ofte med mange farver om sommeren. 
Nu har jeg fx et arvestykke på i dag, som jeg elsker, og det er måske egentlig ikke noget, jeg ville have købt, hvis jeg stod i en butik, men jeg elsker det, fordi der er en masse historie med i det. De smykker som jeg går med som betyder meget for mig, gennem dem bliver der skabt noget historie, jeg giver noget videre med dem og på et eller andet tidspunkt, tænker jeg, jeg har 2 drenge, der er da enten nogle døtre, de får, eller de skal give til deres udkårne en dag.
I dag er det jo også mere legalt at lege, jeg elsker, at så kommer jeg gående, og så ser jeg nogle unge fyre, og der er masser af testosteron, men så kører de lige sådan en østrogen halskæde rundt om halsen med perler og dingdong – jeg elsker det!Jeg synes, at det er så dejligt at legerummet er blevet frit.

"de har hver deres udryk, og de kan hver deres ting”

Vi går over til vores smykkemontre og stiller Szhirley endnu et spørgsmål

3. Hvilken en af vores smykkekollektioner er din favorit?

Jeg synes, at de alle sammen er sindssygt smukke, og det er igen det her med, at det er natur. Jeg synes faktisk, at det er rigtigt svært at sætte mig på en favorit, fordi de har hver deres udtryk, og de kan hver deres ting. Fordi vi har det lidt mere strømlinet med græsstrå, men så har du det mere romantiske og feminine, når du kommer over i alt, hvad der er lavet af og i blomster. Hvis jeg SKAL vælge så er det Græs kollektionen, fordi den er simpelthen så freaking flot. Igen – mænd kan også gå med den, hvis de vil. For mit vedkommende tiltaler den både kvinder og mænd. Det kan så meget, synes jeg.

Græsarmbånd

HVEM ER SZHIRLEY?

Szhirley er en dansk multikunstner, der kan opleves på mange af de danske scener. 
Hun er mor til Elton og Bille, gift med Mads og hundemor til Johnny den mest trofaste og kælne hund vi har mødt. 
Udover sine mange kunstneriske talenter som blandt andet skuespiller og sangerinde, udfolder Szhirley sig også kreativt og personligt på sin Instagramprofil, hvor 105.000 brugere følger med i hendes farverige og sprudlende univers. 
Szhirley er sin helt egen, og vi er meget glade for vores møde og relation til hende! 


Venlig hilsen Team Flora Danica